Onze diensten

Over onze diensten raken wij maar niet uitgesproken, inmiddels weten veel installateurs ons te vinden voor diverse disciplines:

Data netwerken, glasvezel verbindingen, CCTV netwerken, ontruimingsinstallaties, inbraak installaties, electra techniek.

Of het nu gaat om het aanleggen van een compleet nieuw data netwerk of het uitbreiden hiervan. Het aanleggen van een bekabelingsnetwerk voor een inbraaksysteem, ontruimingsysteem, camerasysteem of welk ander bekabelingsnetwerk dan ook, bij Installatie Partners Drechtsteden B.V. bent u aan het juiste adres.

Wij kunnen het complete traject voor u verzorgen, van het aanleggen van voorzieningen, tot aan het afmonteren van de componenten. Wij zorgen voor een compleet en overzichtelijk eindproduct zodat u zich alleen hoeft te richten op het in dienst stellen van de installatie.

Tijdens de installatie houden wij nauw contact met onze opdrachtgevers, zij zijn telkens op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden zodat wij samen met de opdrachtgevers wijzigingen en knelpunten snel kunnen signaleren en hier op reageren zodat de installatie in een vloeiende lijn blijft lopen.

Wij zijn zeer ervaren in de retail, wij werken onder andere voor ketens als, Jumbo supermarkten, MCD Boons , Albert Hein, Primera en Hudson Bay. Hier verzorgden wij landelijk de installatie in opdracht van onze klanten. Niet alleen de retail is ons zeer bekend, ook diverse distributie centra en vele kantoor panden zijn inmiddels voorzien van een bekabelingsnetwerk door Installatie Partners Drechtsteden B.V.

Onze manier van werken heeft zich bewezen in de afgelopen jaren, vele tevreden opdrachtgevers weten ons al jaren te vinden. Hieronder vind u een kleine selectie van bedrijven waar wij al jaren met veel plezier voor mogen werken.